Buurtkeukens logoBuurtkeukens

De Gare Kip

Tok tok! Kipliefhebbers opgelet, De Gare Kip toert door het land!

Geliefd en geroemd is de Zwarte Kip. Het recept hiervan vindt zijn oorsprong in de Oosterse keuken en wordt volgens geheim familierecept bereid. Met een beetje van grootmoeders, moeders en eigen keuken. Kakelverse scharrelkippendijen worden gemarineerd in ketjap en – zoals elk zelfrespecterend familierecept – enkele geheime ingrediΓ«nten. Hierdoor krijgt de kip zijn mooie, zwarte kleur! Vervolgens laten ze de kip uren garen in de pan waardoor jij uiteindelijk geniet van een kippenstoof die smelt op je tong, en waar je smaakpapillen spontaan een vreugdedansje van doen.

De Gare Kip uitnodigen

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig De Gare Kip uit! Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

januari
februari
De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.