Buurtkeukens logoBuurtkeukens

Let’s Pancake

Vriendinnen en moeders die aan het ondernemen slaan. Twee creatieve koppen en liefde voor lekker en goed eten. Met hun kinderen die instant happy worden van een lekkere pannenkoek, werd het idee geboren. Zij wilden het net even anders, dus hun pancakes zijn in een nieuw, eigentijds en healthy jasje gestoken.  

De pancakes worden vers gebakken en bereid vanuit hun eigen foodtrailer. Dit is een oude paardentrailer, die ze eind 2020 hebben gekocht. Met als doel deze om te bouwen naar duurzame foodtrailer. En dat is gelukt! Met hun wensen en ideeën hebben ze er echt iets tofs van gemaakt. Ze hebben zonnepanelen op het dak, gerecycled textiel op de binnenwand en sloophout aan de buitenkant van de trailer. Ook werken ze met zoveel mogelijk oude/hergebruikte materialen. 

Let’s Pancake uitnodigen

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig Let’s Pancake uit! Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

januari
februari
De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.