Buurtkeukens logoBuurtkeukens

Rich Pork

Na 25 jaar in de hotellerie, waaronder als executive chef in het Amstel Hotel in Amsterdam, ging Richard in 2016 zijn droom achterna: een culinaire foodtruck Rich Pork.

Vanuit een grote stoere knalgele truck wordt met zorg het eten bereid. Een rijdende keuken met grill, plancha en Rational oven. Kwaliteit is waar zij voor staan, en dat begint met het Baambrugs big van boerderij de Lindenhoff. Geen consessies, oftewel elk broodje smaakt evenals zijn voorganger. Alles is home-made, vers en zonder conserveringsmiddelen of E-nummers.

Reserveren maar!

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig hieronder ‘Rich Pork’ uit. Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.