Buurtkeukens

Chic de Friemel on Tour

Vanuit een vintage constructam serveren ze soep, sliders, hartige taart met salade, koffie & thee en de lekkerste taarten, bars en koeken.

Sliders zijn, uit Amerika overgevlogen, warme broodjes uit de oven. Ze gebruiken hiervoor Marokkaanse khobz. Royaal belegd met de lekkerste toppings en voordat ze de oven ingaan bestreken met kruidige olie.

Alles is huisgemaakt met eerlijke ingrediΓ«nten van lokale leveranciers, rekening houdend met de seizoenen. Iedere verpakking is biologisch afbreekbare disposables en van het afval wordt kunst gemaakt!

Praktisch puntje bij voorkeur hebben ze een krachtstroom aansluiting nodig. Als dat niet voorhanden is, dan twee aansluitingen van 16 ampere van vrije groepen! Dat is echt noodzakelijk.

Menu

Keuken
Koffie, Nederlands, Frans, Desserts, Spaans
Beschikbaar op
Alle dagen
Nodig op locatie
Elektriciteit
Waar komen ze
Flevoland, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant
Boek die truck

Plannen maar!

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Zo werkt het:

  1. Vul hieronder het formulier in om Chic de Friemel on Tour uit te nodigen.
  2. Op de volgende pagina kunnen alle buren een tijdstip kiezen.

Op die manier blijven we op veilige afstand van elkaar, én kan je toch genieten van een lekkere hap.

De gegevens die je hier deelt worden enkel en alleen gebruikt voor het organiseren van een food truck bij jou in de buurt. Je e-mailadres wordt niet gedeeld, je naam en telefoonnummer mogelijk wel, maar enkel om contact tussen jou en de food truck wat makkelijker te maken.