Buurtkeukens logoBuurtkeukens

Chic de Friemel on Tour - herfst

Vanuit hun vintage caravan serveren deze vrolijke dames écht comfortfood: stoofpot van oma, Sheppherd’s pie, erwtensoep en fabelachtige zoete taart. Freak out!

Alles is huisgemaakt met eerlijke ingrediënten van lokale leveranciers, rekening houdend met de seizoenen. Verpakkingen zijn waar mogelijk biologisch afbreekbaar en van het productieafval wordt kunst gemaakt!

Praktisch puntje: ze hebben een stroomaansluiting van 16 ampere nodig van een vrije groep, dus waar op dat moment verder geen andere apparaten op draaien.

Chic de Friemel on Tour - herfst uitnodigen

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig Chic de Friemel on Tour - herfst uit! Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

januari
februari
De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.