Buurtkeukens logoBuurtkeukens

Tostibus

De bus werd in juli 1968 in Parijs gebouwd. Al 30 jaar lang heeft ze trouwe dienst gedaan als ambulance en hulpvoertuig bij de Franse brandweer in Sarralbe, een plaatsje in de Vogezen.

In 2013 is ze omgedoopt tot de Tostibus. De originele uitstraling van de bus is zoveel mogelijk behouden, maar nu bereiden ze overheerlijke good old tosti’s & more er in!Β Koffie erbij? Kan ook, of thee, frisdrank Γ©n kan je ook terecht voor bier, wijn en fancy cocktails.

Reserveren maar!

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig hieronder ‘Tostibus’ uit. Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.