Buurtkeukens logoBuurtkeukens

Bruno's Grill

Bruno's Grill brengt de smakelijkste souvenirs uit Frankrijk! Een creatieve cateraar die er naar streeft om een leuke sfeer te creëren.

Zoals het een Franse keuken betaamt gebruiken ze Franse kwaliteits-en streekproducten, geserveerd vanuit –hoe kan het ook anders– een omgebouwde Citroën HY bus.

Ze serveren onder andere Bretonse BBQ, raclette, burgers, en nog veel meer. Souvenirs de France levert lekker, leuk, mooi en duurzaam eten, fraai gepresenteerd. Met 15 jaar ervaring onder de Franse riem, op grote en kleine evenementen, fleurt Souvenirs de France je straat hélemaal op!

Reserveren maar!

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig hieronder ‘Bruno's Grill’ uit. Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.