Buurtkeukens logoBuurtkeukens

Pitas and Pies

De kok is half Grieks en half Engels. oftewel half “pie” en half pita! Aan de authentieke recepten wordt een beetje rock ‘n roll toegevoegd, zodat ze echt next level gaan.

Pita is het meest populaire street food in Griekenland en dat geldt ook voor “Pies” in Engeland. Ze gebruiken alleen verse ingrediënten en traditionele recepten en bereiden alles thuis. Het pita brood is gemaakt door een Griekse bakker en smaakt net zoals zijn grootmoeder het altijd maakte. De gyros is weer een recept van zijn vader.

Reserveren maar!

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig hieronder ‘Pitas and Pies’ uit. Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.