Buurtkeukens logoBuurtkeukens

Cartel

Cartel staat bij ons voor een loyale samenwerking tussen lokale bedrijven.Β 

De biologische burgers bestaan uit 100% dagverse Gasconne beef. Afkomstig van een lokale authentieke zorgboerderij. Gasconne is een Race Rustique, een ras dat nooit gekruist is voor betere prestaties, en daarom een echt slowfood ras. Het ras is afkomstig uit de PyreneeΓ«n, en wordt sinds 1986 in Nederland gefokt. De dieren eten een variΓ«teit van meer dan tien soorten gras, aangevuld met natuurlijke bijvoeding die bestaat uit meerdere lokale graansoorten.

Cartel uitnodigen

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig Cartel uit! Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

januari
februari
De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.