Buurtkeukens logoBuurtkeukens

Chic de Friemel on Tour

Vanuit hun vintage caravan serveren deze vrolijke dames écht comfortfood: soep, hartige taart met salade, sliders, zoete taarten, bars en koeken als afsluiter.

Sliders zijn, uit Amerika overgevlogen, warme broodjes uit de oven. Met Marokkaanse khobz maken ze hier een slider van ‘op zijn Chic de Friemels’. Royaal belegd met de lekkerste toppings en voordat ze de oven ingaan bestreken met kruidige olie.

Alles is huisgemaakt met eerlijke ingrediënten van lokale leveranciers, rekening houdend met de seizoenen. Verpakkingen zijn waar mogelijk biologisch afbreekbaar en van het productieafval wordt kunst gemaakt!

Praktisch puntje: ze hebben een stroomaansluiting van 16 ampere nodig van een vrije groep, dus waar op dat moment verder geen andere apparaten op draaien.

Chic de Friemel on Tour uitnodigen

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig Chic de Friemel on Tour uit! Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.