Buurtkeukens logoBuurtkeukens

Cugine Pizza Fritta

Waan je in Napels door te genieten van onze heerlijke Pizza Fritta. Laat je verrassen door de knapperige buitenkant en de heerlijk gevulde binnenkant. Authentiek Napolitaans en nieuw in Nederland!

Het huisgemaakte verse pizzadeeg van Cugine Pizza Fritta wordt gevuld met heerlijke ingrediΓ«nten. Het deeg wordt dichtgevouwen en gefrituurd. Het resultaat is heerlijke knapperige Napolitaanse streetfood dat echt anders smaakt dan een normale pizza! Naast pizza's bakken ze Biscotti all amarena (traditioneel Napolitaans gebakje met chocolade en kersen), Salami di Cioccolata (chocolade salami), schenken ze de lekkerste koffie van het Napolitaanse merk Borbone en verfrissende Limonata (huisgemaakte citroenlimonade).

Cugine Pizza Fritta uitnodigen

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig Cugine Pizza Fritta uit! Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.