Buurtkeukens logoBuurtkeukens

De Barabus

Na jarenlang in de horeca, van hotel tot sterren restaurant, besloten ze een foodtruck te beginnen.

De Barabus is Surinaams-Javaans eten gemaakt op basis van familierecepten van oma. Zij verkocht in Paramaribo ook al eten op straat. Eten is voor hen zoveel meer dan alleen het eten zelf. Het is plezier hebben, samenzijn met familie en vrienden en altijd een onderwerp voor lange gesprekken en discussies. Dat stukje cultuur willen ze overbrengen en iedereen te laten genieten van originele gerechten die met veel liefde en passie zijn gemaakt. De kip is halal.

De Barabus uitnodigen

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig De Barabus uit! Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.