Buurtkeukens logoBuurtkeukens

De Tasty Truck

Met hun Blauwe Retro Foodtruck uit 1977 is het meteen gezellig en sfeervol in de straat! Vanuit de Tasty Truck maken ze diverse krokante tosti’s en poffertjes van verse producten.

De tosti’s zijn divers voor elk moment. Als ontbijt, voor tussendoor, als lunch, diner of als snack in de avond. Wit of bruin? Het kan allemaal! Ook voor poffertje draaien ze graag hun handen voor om. Met de gietijzeren bakplaat hebben ze in een handomdraai 100 poffertjes klaar. De Tasty Truck komt graag op jouw feest, bedrijfsfeest, buurtfeest, kinderfeest, bedrijfslunch, festival of bruiloft…

De Tasty Truck uitnodigen

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig De Tasty Truck uit! Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

oktober
De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.