Buurtkeukens logoBuurtkeukens

Dos Chicas

Serveert sinds 2013 de lekkerste Tex Mex gerechten. Bescheiden gerechten bomvol smaak! "Simple food, Big flavors" is hun motto!

Bereid zonder poespas, met liefde en vooral veel plezier. Hun 'staple' gerechten zoals, burritos, nachos, quesadillas, enchiladas, tacos en tostadas worden geserveerd met homemade guacamole, salsa, pico de gallo en โ€œcrema frescaโ€. De mais tortillas, de basis van alle gerechten, zijn โ€œhomemadeโ€ met zorg en liefde bereid.

Dos Chicas uitnodigen

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig Dos Chicas uit! Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.