Buurtkeukens logoBuurtkeukens

Happysiam: Thai streetfood

Tijdens haar jeugd in Thailand hielp Jira haar moeder al met koken. Ze plukte verse groenten en kruiden uit eigen tuin en maakte de lekkerste gerechten die ze graag aan jou laat proeven!

Jira heeft een voorliefde voor de Thaise keuken. Er werd altijd samen gegeten met het hele gezin en vaak werden buren en vrienden uitgenodigd om mee te eten.Β Dit is normaal in Thailand. Samen genieten van een verse maaltijd met vrienden.Β Omdat ze ook anderen wil laten genieten van lekker eten startte ze in 2016 met het laten afhalen van haar gerechten. Nu heeft ze haar eigen foodtruck met de naam Happysiam: omdat dat wat we weten eten lekker en vers moet zijn.

Happysiam: Thai streetfood uitnodigen

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig Happysiam: Thai streetfood uit! Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

oktober
De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.