Buurtkeukens logoBuurtkeukens

Joeri's koffie en icerolls

Gooide in 2017 het roer om, na 25 jaar in de telecom.

Joeri maakt de lekkerste koffies en Icerolls. Alles vanuit een charmante Renault Estafette uit 1979. Icerolls? Die worden ter plekke gemaakt op een bevroren plaat van -25 graden met verse ingrediënten en vers fruit. De ingrediënten worden dmv spatels gemend en daarna over de bevroren plaat uitgesmeerd waarna het daarna het vast vriest. De spatels worden onder het ijs geschoven waardoor mooie rollen ontstaan. Vier tot 5 rollen worden geserveerd in een bakje indien gewenst met slagroom.

Joeri's koffie en icerolls uitnodigen

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig Joeri's koffie en icerolls uit! Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

juli
augustus
De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.