Buurtkeukens logoBuurtkeukens

Los Totopos

Een Hollander in een klassieke Amerikaanse foodtruck met een voorliefde voor de Zuid-Amerikaanse keuken. Dat kan niet misgaan.

Al 15 jaar loopt hij rond op festivals als cateraar voor crew en artiesten. Zo zag hij veel foodtrucks voorbij komen. Zijn foodtruck is hoe een foodtruck moet zijn. Alles zit erin, zijn voorliefde voor Amerikaanse trucks en passie voor de Zuid-Amerikaanse keuken. Het perfecte plaatje.

Ze hebben een 2 x 230 volt aansluiting nodig. Lukt dat niet? Dan nemen ze een eigen aggregaat mee. Die maakt wel een beetje geluid (70db), maar zorgt er wel voor dat ze bijna overal kunnen staan zonder stroom!

Los Totopos uitnodigen

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig Los Totopos uit! Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.