Buurtkeukens logoBuurtkeukens

Lotties Pannenkoeken

Haar passie voor pannenkoeken ontstond al in haar kinderjaren. Samen met een goede vriendin bakte ze vaak stapels pannenkoeken.

Pannenkoeken bleef Lotte altijd bakken. Lotte is voorstander van gezonde voeding en zo werden nieuwe creaties werden bedacht als Lotties special die bij iedereen in trek is! Toen Lotte op een dag besloot om een grote stap te wagen, werd Lotties pannenkoeken bezorgservice geboren. Enige tijd later kon ze een foodtrailer overnemen en nu is daar: Lotties Pannenkoeken

Lotties Pannenkoeken uitnodigen

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig Lotties Pannenkoeken uit! Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.