Buurtkeukens logoBuurtkeukens

NoelFoodtruck

Hij kocht met z'n eigen centjes een Piaggio Ape. En bouwde die tijdens de Corona periode met een vriend om tot foodtruck.

Tegelijkertijd stelde hij zijn menu samen. Zo bedacht hij zijn eigen eigen broodje. Een Surinaams puntje belegd met gemarineerde kippendijen, ijsbergsla, komkommer, paprika, gebakken uitjes en een geheim sausje.

Duurzaamheid en milieuvriendelijk ondernemen staat bij ons centraal. Zo geven wij overige producten aan een boer en serveren wij al onze producten in recyclebare bakjes. Daarnaast bieden wij ook duurzame vegetarische broodjes kip aan. Ook bereiden wij onze producten op een Co2 vrije manier. Op deze manier willen wij als foodtruck bijdragen aan een betere en duurzamere wereld.

NoelFoodtruck uitnodigen

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig NoelFoodtruck uit! Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.