Buurtkeukens logoBuurtkeukens

Thommesfrites

Tijdens zijn jeugd verkocht hij samen met z'n vader friet op Koningsdag. En dat werd ieder jaar leuker. Daarom maakte hij samen met vrienden een eigen frietwagen.

Ze serveren de verse oerfriet in puntzakken. Het is een ambachtelijke friet met de juiste bite, kleur en smaak. Ook verkopen ze heerlijke snacks, salades en schalen. Alles is zo duurzaam mogelijk met karton, papier en houten vorkjes. Bij Thommesfrites kun je naast het menu ook in overleg kiezen voor één van hun voordeelpakketten (vanaf €445,-). Overleggen kan na het boeken via Buurtkeukens.

Thommesfrites uitnodigen

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig Thommesfrites uit! Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.