Buurtkeukens logoBuurtkeukens

YADA Thai Street Food

De oprichting van YADA Thai Street Food is geïnspireerd door een klein meisje met een grote verbeelding en een ogenschijnlijk onuitputtelijke bron van energie.

Terwijl ze de wereld om haar heen ontdekt vraagt ze zich regelmatig het volgende af: “Waarom niet?”, in plaats van bang te zijn om nieuwe dingen te proberen. Zo ontstond YADA. Vanuit hun food truck serveren ze jullie heerlijke Thaise street food maaltijden met een flinke dosis liefde.

YADA Thai Street Food uitnodigen

Wil je voor jouw buurt ook iets leuks organiseren? Nodig YADA Thai Street Food uit! Zodra ze bevestigen mailen wij je een link. Die link deel jij met je buurt en genieten maar!

Door vooraf te bestellen kan de foodtruck beter voorbereiden. Ook weet iedereen hoe laat 'ie mag ophalen en blijft iedereen op een veilige afstand. Puur genieten dus.

De gegevens die je met ons deelt worden alleen gebruikt voor het organiseren van een foodtruck. Je e-mailadres wordt niet gedeeld. Je naam en telefoonnummer wel, maar enkel om het contact tussen jou en de foodtruck makkelijker te maken.