Voor je festival

Voor groot en klein. Wij helpen je graag met onze software. We hebben al 180.000 maaltijden verkocht, dus het werkt. En klanten vinden het te gek. Ze hoeven niet te wachten en kunnen vooraf alles regelen. En daardoor zijn de rijen weer korter voor degene die graag op het moment zelf beslissen. En jij verkoopt meer. En vooraf. En je kunt nieuwe extra diensten verkopen.

Organiseer je eigen festival

In no time heb jij je food line-up geregeld. Zonder verborgen kosten of ondoorzichtige facturen.

Geen rijen

Waarom zou je met z'n allen in een rij willen staan? Laat iedereen lekker bestellen en verder kletsen, dansen of biertjes drinken.

Meer dingen inplannen

Alles wat je kunt verkopen kunnen we bij helpen. Douchen, Parkeerplekken, je kunt het zo gek niet bedenken en we helpen je erbij.

Één QR code

Met één QR code maken we bestellen net zo makkelijk als iedereen nu gewend is. Wij zorgen voor super snelle afhandeling. Gek verhaal misschien, maar waarom mensen niet al voor je evenement laten bestellen? Dan weet iedereen al waar die aan toe is.

Duidelijke menu's

Van alle trucks hebben we het menu. En die menu's kan direct uit worden besteld. Super simpel. Mensen kunnen makkelijk filteren op vegetarisch, vegan, prijs, allergenen en meer.

Evenementen pagina

We maken een speciale pagina aan, inclusief de stijl van je evenement; logo, kleuren, lettertypes, locatie en tekst.

Een voorbeeld van een huwelijkspagina. De verschillende trucks die worden uitgenodigd worden hier getoond.

Live inzicht

Alles is live inzichtelijk voor jou als organisator. Daardoor weet je precies waar het druk is en de omzet.

Zijn we nog iets vergeten?

We zijn nog maar pas begonnen, misschien zijn we iets vergeten om aan te bieden of heb je nog een vraag? We helpen je heel graag.