We hebben het geluk dat de pers ons lief heeft.
Daardoor worden we meer bekend, leren meer mensen over ons en helpen we meer ondernemers en buurten.
En er is positief nieuws.
Sinds de lancering heeft Buurtkeukens al 600 foodtrucks de wijk in gebracht. 'Zo verbinden we mensen in de wijk met lekker eten en helpen we foodtruckondernemers in deze lastige tijd.'
"Omdat foodtrucks en buurtbewoners zo enthousiast zijn, denk ik zeker dat het na het coronatijdperk door kan gaan. Het is een blijvertje."
"Via Buurtkeukens hebben we weer uitzicht op omzet. We hebben al in Bunnik gestaan, dat was een enorm succes. Dat kunnen we 1 à 2 keer in de week doen."
"We kregen veel enthousiaste reacties. Wat mensen normaal gesproken op festivals zagen, hadden ze nu ineens voor hun deur staan en doordat ze vooraf hun bestelling door gaven is het hartstikke coronaproof."
'Dit is gewoon mijn passie', vertelt Sharda van Dos Chicas. 'Dit is wat ik wil doen, dus we gaan gewoon door. Rondkomen is wel een uitdaging, maar Buurtkeukens is geniaal. Ik word gewoon uitgenodigd om lekker voor de hele buurt te gaan koken, heb weer omzet en verspil geen eten!'
"Met het initiatief Buurtkeukens komt het bezoeken van een foodtruckfestival opeens ook heel dichtbij."
"We krijgen heel veel positieve reacties. De eerste keer was heel spannend. We gingen met applaus de straat uit. Ik was geëmotioneerd. Mensen zaten allemaal in de voortuin. Uit elkaar, maar wel contact met elkaar. Even een vakantiegeval. We zijn hoopvol. En na de crisis willen we hiermee door."
Download het logo in png.