Buurtkeukens Business

Na 2,5 jaar stopt Buurtkeukens. Duizenden buurten en honderdduizenden maaltijden verder, hebben we alle lessen van Buurtkeukens verwerkt in een nieuw platform voor nog veel meer ondernemers: Oopen

Oopen rekent geen commissie aan ondernemers en is gratis om te gebruiken. In de toekomst voegen we betaalde extra’s toe. Om al onze energie volledig op Oopen te richten, kunnen er geen nieuwe opdrachten geboekt worden na 1 oktober 2022. Reeds geplande opdrachten gaan uiteraard door. Vanaf 1 november 2022 is Buurtkeukens niet meer actief. 

Hoe leuk is het om in deze tijd iets leuks voor je collega's te organiseren?

Een heerlijke lunch, koffietje of klein event? Volledig veilig, volgens alle regels en zonder verrassingen.

Een omzet garantie

Zakelijk is natuurlijk niet hetzelfde als een buurt. Het event duurt vaak langer, er wordt niet altijd vooraf besteld en wil je als bedrijf dat het sowieso doorgaat. Daarom is het logisch dat foodtrucks een garantie vragen. Als bedrijf sta je garant voor de minimale omzet. Wordt het meer? Dan tellen we dat bij op de factuur.

Kunnen we helpen met kiezen?

De keuze is reuze. We hebben allemaal manieren om een truck makkelijk te vinden, bijvoorbeeld bij budget, vegan en onze wereldkeukens.

Hoe werkt het?

1. Je nodigt een foodtruck uit.

2. Transparante factuur, zonder gekke kosten.

3. Direct contact.

4. Eet smakelijk!

Zakelijk evenement?

We helpen je met het samenstellen van een food line-up. En kunnen helpen met de veiligheid en aankleding.

Al zo'n 2.000 blije klanten.

Een volledig veilig ophaal systeem. Ophaaltijden, timeslots, vooraf bestellen. Alles wat nu veiligheid biedt en na Corona rijen wegneemt. Ook is er geen foodwaste en hoeft de ondernemer niet te gissen.