Updates 🛎

Alle updates van ons, zodat we je kunnen laten schitteren in de buurt.

💳 Passie, uh een pasje

Net als je betaalpas, vliegtickets en event tickets kunnen mensen de bestelling nu aan wallet toevoegen. Eerst op iOS, later op meer. We hebben ervoor gezorgd dat je er fantastisch uit ziet.

🔗 Verlink de bestelpagina

Vanaf nu ontvang je de bestel link in de bevestigingsmail. Veel trucks delen die link op de socials of zetten die in de bio.

☀️ Wij zetten jou in het zonnetje

Omdat jij zorgt dat iedereen langer van de zon kan genieten, willen wij ook jou in het zonnetje zetten. Vanaf het begin hebben we gefocust op duurzaamheid. We zien dat een aantal foodtrucks echt heel veel hiervoor doen. Daarvoor hebben we nu een eigen pagina gemaakt. Hoor jij hier ook tussen? Mail ons dan wat je doet om duurzaam te zijn. Dit zijn bijvoorbeeld een aantal trucks die lokaal inkopen:

Bruno's Grill

Bruno's Grill

De smakelijkste souvenirs uit Frankrijk, bretonse bbq, raclette, burgers en meer.

De Grillende Keukenmeiden - Quesadillas

De Grillende Keukenmeiden - Quesadillas

Knapperige Quesadillas, heerlijke wraps met kaas gillen uh, grillen ze de pan uit.

Berend's Bar - Indonesisch

Berend's Bar - Indonesisch

Na zijn Geschiedenisstudie ontdekte hij dat ie koken veel leuker vond en begon een foodtruck.

😎 Filters, alleen dan snel

We begonnen ooit met vier trucks. Ondertussen is de buurt enorm gegroeid. Super tof, alleen werd het lastiger om je te vinden. En om iedereen in de spotlights te zetten. Dat is nu handiger geworden. Dit zijn bijvoorbeeld trucks die salades 🥗 verkopen:

Bruno's Grill

Bruno's Grill

De smakelijkste souvenirs uit Frankrijk, bretonse bbq, raclette, burgers en meer.

Hoi Anh

Hoi Anh

Hoi terug! Het lekkerste van Vietnam, vers volgens het recept van haar moeder.

Pomms'

Pomms'

Zo’n lekkere ouderwetse puntzak friet mayo en zelfs met stoofvlees! Of een kroket.

🤝Bevriende foodtruck?

Indien jij een foodtruck introduceert (via mail of whatsapp), die zich aanmeldt bij ons én een opdracht uitvoert, dan rekenen voor jouw eerstvolgende opdracht niks. Jij helpt ons dan met groeien, en zoals we zijn begonnen gaan we net zo vriendelijk door. We willen je helpen. Too good to be true? Wen er maar aan!

👩‍🍳 HACCP

Het wordt allemaal steeds een tikkeltje professioneler. We gaan vanaf nu erbij zetten of je het HACCP papiertje in bezit hebt. Sommige van ons hebben ‘m zelf ook. Als jij het aan ons doorgeeft, dan zetten we die erbij. Hier gaan we zeer snel meer mee doen.

💬 Reactiesnelheid

We houden vanaf nu bij hoe snel je op een aanvraag reageert. Het systeem toont dit binnenkort zelf op de pagina. Handig voor organisatoren om alvast een inschatting te hebben hoe lang het ongeveer duurt voordat ze antwoord hebben.

🗓 Wanneer dan wel?

Als je een aanvraag krijgt en je kunt niet, kan je vanaf nu aangeven waarom niet, dat is handig voor het systeem om te weten, want dan blokkeren we die dag. Nog mooier is dat je kunt aangeven wanneer je wel kunt. Die data wordt dan direct doorgestuurd naar de organisator. We zien dat er daardoor aanvragen toch door gaan voor trucks die op de andere dag niet konden.

🗣 Wil je ons reviewen?

We hebben een pagina op Instagram, Twitter, Facebook en op Google.

Zou je het leuk vinden om daar een review over ons te schrijven?

🎨 Staat je goed zeg!

Het is een beginnetje, maar we hebben voor bijna alle pagina’s de achtergrond een lik verf gegeven. En de teksten. Allemaal op basis van de huisstijl die terug te vinden is op je eigen site of logo. Daardoor kan jij laten zien wie je bent, in plaats van dat wij dat bepalen. 

Een kind kan de 🧺 doen

Veel buurten hebben ook kindjes die het te gek vinden dat jullie langskomen. Gerechten voor kinderen aanbieden is daarom een goed idee, een aantal van jullie hebben dit al, bijvoorbeeld de crêpes foodtrucks. Het is ook de nummer 1 vraag die we krijgen van organisatoren. Dus heb jij een lekker kindergerecht, geef het ons door. Dan zetten we die erbij en ben je vindbaar in de filter 🧒, zoals deze trucks:

Chic de Friemel on Tour - herfst

Chic de Friemel on Tour - herfst

Stoofpot van oma, Sheppherd’s pie, erwtensoep en fabelachtige zoete taart. Freak out!

Pomms'

Pomms'

Zo’n lekkere ouderwetse puntzak friet mayo en zelfs met stoofvlees! Of een kroket.

Bangkok Streetfood

Bangkok Streetfood

Ervaar de smaken van Thailand, geserveerd met een Thaise glimlach.

📍 in de buurt

Organisatoren delen de bestelpagina met de buurt, maar veel mensen kijken op Buurtkeukens om te zien of er een foodtruck in de buurt is. Die laten we op de site zien. Uit onze data blijkt dat je daardoor ook echt meer verkoopt. Een voorbeeld:

Sheila's Kitchen22 oktober

Bussum

Sheila's Kitchen

Luik open: . Bestel nu vast je maaltijd!

📆 Kan je ook over 3 maanden?

Één van de meeste vragen die we kregen van organisator en jullie was of het mogelijk is vooruit te plannen. Nu kan je tot 4 maanden vooruit aangevraagd worden of een opdracht doorvoeren. 

#️⃣ Menu nummers

Als je zelf bestelnummers gebruikt dan kan dat ook. Bijvoorbeeld #3 voor “Bara bakkeljou” Die zie je dan ook terug op je bestelpagina.

🤳 Alles past beter op je mobiel

Bijna iedereen gebruikt een telefoon, voor het reserveren, en voor het bestellen. Size matters, daarom zijn we vol op mobiel gegaan. En toch ook voor tablets en computers. 

🎪 Festivals en evenementen

Doordat we aanvragen ontvingen voor evenementen hebben we een speciale pagina gemaakt. Daarin staan de datum, tijden, locatie en beschrijving van het event. Net als de aangevraagde foodtrucks. Dat alles in een mooi jasje, met logo en huisstijl. Daarnaast maken we het mogelijk om tot aan het einde van het evenement te kunnen bestellen. Oh en omdat zakelijk ook hard groeit hebben we mogelijkheid om de prijzen onzichtbaar te maken. 

🤝 Eigen opdrachten

Je kunt nu zelf opdrachten aanmelden. Door een aantal foodtrucks werd dit gevraagd. Grootste reden was de tijd die het scheelt. Geen offertes, veel minder communicatie en makkelijk voor de klant. Wanneer je zelf ook de organisator bent, dan brengen wij daarvoor de helft minder in rekening. 

👌 Kunnen wij het maken? Nou en of!

Voor bijna ieder gerecht hebben we de besteltijd ontvangen. Dit helpt om automatisch tijden te blokkeren bij een lastige bestelling. Of laat juist meer bestellingen toe. Daardoor ontstaan er geen rijen, wachttijd en kan je lekker doorwerken. Nog niet de bereidingstijden van je menu items doorgegeven? Graag mailen

🖨 Print voor de druk

Omdat alle bestellingen vooraf binnen komen hebben we een bestelpagina gemaakt. Daarvan kan je nadat de besteldeadline is verstreken een printje maken. In je browser klik je op print en zo rollen alle bonnen eruit. Handig voor je mise-en-place.

💰 Minimum omzet

Wanneer je ons je minimale omzet doorgeeft dan doe je automatisch mee met zakelijke aanvragen. Ook zien organisatoren het op je pagina, in de filters en bij budget. Deze trucks hebben bijvoorbeeld €500 aangeven:

Hoi Anh

Hoi Anh

Hoi terug! Het lekkerste van Vietnam, vers volgens het recept van haar moeder.

BBQ Legend - Stoofschotels

BBQ Legend - Stoofschotels

Op ieder stoofpotje past een dekseltje. Deze worden alleen op echt houtvuur bereidt. Genieten dus.

Chic de Friemel on Tour - herfst

Chic de Friemel on Tour - herfst

Stoofpot van oma, Sheppherd’s pie, erwtensoep en fabelachtige zoete taart. Freak out!

😍 Gastvrijheid

De afgelopen maanden zijn er veel tips en tricks gedeeld van organisatoren en trucks. Dit vonden ze de allerleukste dingen die je kunt doen:

  1. Voorpret: kom ruim op tijd. Voor de buurt lever je meer dan een maaltijd, buurten kijken dagenlang uit naar de gezelligheid die jullie brengen
  2. Zet een lekker muziekje aan 🎶, samen met de heerlijke geuren uit je truck geeft dat instant sfeer. 
  3. Begroet mensen met een glimlach en hun naam, die weet je van de bestellijst. 
  4. Bedank de host, die heeft het voor je geregeld.

Als alles top is gegaan, dan nodigt die waarschijnlijk nog een foodtruck uit. Ook heel handig voor je reviews

🛎 Live bestelpagina’s

De ene truck print alle bestellingen, de ander neemt een tablet mee. Voor de laatste hebben we live bestel pagina’s. Zodra de opdracht begint zie je dat de pagina meegaat met de tijd. Kijk maar eens tijdens een opdracht) Oh ja, vergeet niet om je geluid aan te zetten.