Wat de buurt over ons zegt ❤️

Zo nu en dan ontvangen we fan mail.

"Zo blij met Buurtkeukens! Beetje op reis in eigen dorp.”

Johanna, Maarn

Jullie hebben een geniaal concept neergezet, met een steengoeie uitwerking

Marleen, Amstelveen

Ondanks Corona niet voor één gat te vangen! Dankzij jullie hadden wij toch een gezellige dag in onze straat. Simpel, snel en zeer eenvoudig te regelen. Daarom doen we het nog een keer. De foodtruck omzet, wij lekker eten, win-win!

Elisah, Wageningen

Wat een uitvinding dat buurtkeukens. Iedere week hebben we een andere truck in de straat! Super lekker, echt easy geregeld en leuk voor de ondernemers!

Eva, Naarden

Dit is echt zo leuk en lekker! Wij hebben inmiddels een buurtkeukensapp-groep in de buurt en omstebeurt regelt iemand de foodtruck. Het boeken van de foodtruck gaat echt heel makkelijk en iedereen kan zelf zijn eten bestellen en een tijdslot boeken. Betalen doe je gewoon bij de foodtruck. Ik had leuk contact met de dame van de truck en als dank voor het gebruikte stroom en het regelen van de klandizie kreeg ik een huisgemaakt potje sambal en een flesje wijn...hoe lief is dat!

Barbara, Naarden

Leuk, makkelijk, lekker en zorgt voor een gezellige vibe in de buurt!

Justus, Bussum

Heerlijk gegeten bij de Grillende Keukenmeiden! Super leuk om zo buiten in de straat je maaltje te krijgen, alles vers gemaakt en gezellig even staan kletsen. Top concept.

Rob, Bussum

Echt mooi initiatief - samen met je buren en elke week wat anders. Buurtbezorgd 👊

Het was een feestje met de buurt om een foodtruck te regelen! Het boeken was met één klik geregeld, link gedeeld in de app en we hadden een Corona-proof buurtfeestje. Dit is voor herhaling vatbaar!

Frederique, Meerstad

Buurtkeukens is een win voor iedereen: Een Win voor de buurt, een Win voor de foodtruck en een Win voor de besteller. Het vult een mooi gat tussen bezorgservice en uit eten gaan. Kon wel eens blijven na de Covid crisis.

Robert, Bussum