👋

💡 Hoe het allemaal werkt

  1. Je schrijft je in, zodat je uitgenodigd kan worden.
  2. Zodra je een uitnodiging accepteert kan iedereen vooraf bestellen.
  3. Ale bestellingen zie jij direct, inclusief de omzet.
  4. Op de dag zelf, serveer je alles lachend op tijd uit.

📬 Opdracht in de bus

Een aanvraag ontvang je via mail. Daarin staat alle informatie. Des te sneller je reageert, des te beter. Wanneer je niet kunt, geef je aan waarom niet en wanneer je wel kunt. Handig wanneer de buurt speciaal jou wilt uitnodigen.

🍽 Alle ingrediënten voor een perfecte mise en place

Zodra een aanvraag is geaccepteerd kan er worden besteld. Dat is handig, omdat jij daardoor vooraf alle aantallen, ophaaltijden, omzet weet en zelfs wat je moet inkopen.

🕑 Omzet in twee uur

Bij het inschrijven geef je ook direct door wat de omzet is die je wilt behalen. Dan kan een organisator dat goed inschatten bij het maken van de keuze. Ook doe je ook automatisch mee voor zakelijke aanvragen. Bij een Buurtkeuken sta je gemiddeld twee uur. Je weet vooraf ook de omzet die je gaat maken. Deze trucks hebben bijvoorbeeld €500 omzet aangegeven:

De Grillende Keukenmeiden - Curries

De Grillende Keukenmeiden - Curries

Vanuit een paardentrailer grillen ze de lekkerste curries, ook vegetarisch.

Happy Chimney

Happy Chimney

Deze zoete lekkernij komt van de grill en is bekend als Trdelnik, Baumstriezel, Kürtös Kalács of Chimney Cake.

Joe's Kitchen

Joe's Kitchen

Een Caribisch feest op je bord én in je buurt met deze Puerto Rican style cuisine.

Je eigen opdracht aanmelden en duizenden euro's omzet halen in één dag

Naast dat organisatoren jouw foodtruck kunnen aanvragen in hun eigen buurt is het ook mogelijk om je eigen event te regelen. We geven je de tips & tricks van Anh van foodtruck Hoi Anh, die zeer succesvol via haar eigen netwerk Buurtkeukens organiseert. Lees meer

🗺 De kaart staat op het menu

Per gerecht geef je een menu naam, beschrijving, bereidingstijd en prijs door. Omdat er vaak gevraagde werd om vegetarische- en kindergerechten hebben die ook als zoekfilters toegevoegd. Dit zijn bijvoorbeeld trucks met kindergerechten:

De Grillende Keukenmeiden - Curries

De Grillende Keukenmeiden - Curries

Vanuit een paardentrailer grillen ze de lekkerste curries, ook vegetarisch.

Ay Caray!

Ay Caray!

Een Mexicaanse foodtruck die je verrast met authentieke taco's en fajita's, inclusief grote glimlach!

Dos Chicas

Dos Chicas

Burritos, nachos, quesadillas, enchiladas, tacos en tostadas bereid met liefde en plezier.

⌛️ Besteldeadline

Je kunt aangeven hoelang van te voren er besteld kan worden. Data toont dat mensen tot een dag van te voren bestellen, maar het is aan jou. Je kunt ook live opdrachten doen, dan kunnen mensen bestellen totdat je weer wegrijdt.

🎨 Eigen stijl

Wij geloven in passie, ondernemerschap en de beste kwaliteit. Daar streven wij ook naar. Daar hoort wat ons betreft dan je eigen design bij, dus die voeren we door op je eigen pagina. Hierdoor kan jij jezelf laten zien.

🙌 Gastvrijheid

Doordat je alles vooraf al weet en je perfect kunt voorbereiden kan je nog meer aandacht besteden aan gastvrijheid. Dus zet lekker dat muziekje aan en die glimlach op. Hier kan je nog veel meer tips vinden.

🤝 Onze commissie

We rekenen 10% over de totale omzet om de kosten te dekken en dit gezellige concept steeds beter maken. Aan het einde van de maand sturen we een factuur.

🤖 Software

Letterlijk iedere dag wordt de site een klein beetje aangepast. Het idee is om heel veel kleine stapjes in de goede richting te blijven zetten. Zo vaak als we kunnen lanceren we grote features, zie die updates.

Hoe het echt werkt

We hebben een demo truck gemaakt, genaamd Feek Voet. Alles is nep aan deze truck, maar je kunt het daardoor wel uitproberen.

Probeer het bestellen. Let op namen worden zichtbaar.

Check de bestelpagina. Hier zie je alle bestellingen binnenkomen en welke omzet er wordt gemaakt. Dit zie je alleen als truck.

🚚 Klaar om je aan te melden?

Wil je meedoen? Schrijf je in