πŸ‘‹

πŸ’‘ Hoe het allemaal werkt

  1. Je schrijft je in, zodat je uitgenodigd kan worden.
  2. Zodra je een uitnodiging accepteert kan iedereen vooraf bestellen.
  3. Ale bestellingen zie jij direct, inclusief de omzet.
  4. Op de dag zelf, serveer je alles lachend op tijd uit.

πŸ“¬ Opdracht in de bus

Een aanvraag ontvang je via mail. Daarin staat alle informatie. Des te sneller je reageert, des te beter. Wanneer je niet kunt, geef je aan waarom niet en wanneer je wel kunt. Handig wanneer de buurt speciaal jou wilt uitnodigen.

🍽 Alle ingrediënten voor een perfecte mise en place

Zodra een aanvraag is geaccepteerd kan er worden besteld. Dat is handig, omdat jij daardoor vooraf alle aantallen, ophaaltijden, omzet weet en zelfs wat je moet inkopen.

πŸ•‘ Omzet in twee uur

Bij het inschrijven geef je ook direct door wat de omzet is die je wilt behalen. Dan kan een organisator dat goed inschatten bij het maken van de keuze. Ook doe je ook automatisch mee voor zakelijke aanvragen. Bij een Buurtkeuken sta je gemiddeld twee uur. Je weet vooraf ook de omzet die je gaat maken. Deze trucks hebben bijvoorbeeld €500 omzet aangegeven:

Ay Caray!

Ay Caray! βœ“

Een Mexicaanse foodtruck die je verrast met authentieke taco's en fajita's, inclusief grote glimlach!

Hoi Anh

Hoi Anh βœ“

Hoi terug! Het lekkerste van Vietnam, vers volgens het recept van haar moeder.

De Grillende Keukenmeiden - Quesadillas

De Grillende Keukenmeiden - Quesadillas

Knapperige Quesadillas, heerlijke wraps met kaas gillen uh, grillen ze de pan uit.

πŸ—Ί De kaart staat op het menu

Per gerecht geef je een menu naam, beschrijving, bereidingstijd en prijs door. Omdat er vaak gevraagde werd om vegetarische- en kindergerechten hebben die ook als zoekfilters toegevoegd. Dit zijn bijvoorbeeld trucks met kindergerechten:

Bangkok Streetfood

Bangkok Streetfood βœ“

Ervaar de smaken van Thailand, geserveerd met een Thaise glimlach.

Ay Caray!

Ay Caray! βœ“

Een Mexicaanse foodtruck die je verrast met authentieke taco's en fajita's, inclusief grote glimlach!

Hoi Anh

Hoi Anh βœ“

Hoi terug! Het lekkerste van Vietnam, vers volgens het recept van haar moeder.

βŒ›οΈ Besteldeadline

Je kunt aangeven hoelang van te voren er besteld kan worden. Data toont dat mensen tot een dag van te voren bestellen, maar het is aan jou. Je kunt ook live opdrachten doen, dan kunnen mensen bestellen totdat je weer wegrijdt.

🎨 Eigen stijl

Wij geloven in passie, ondernemerschap en de beste kwaliteit. Daar streven wij ook naar. Daar hoort wat ons betreft dan je eigen design bij, dus die voeren we door op je eigen pagina. Hierdoor kan jij jezelf laten zien.

πŸ™Œ Gastvrijheid

Doordat je alles vooraf al weet en je perfect kunt voorbereiden kan je nog meer aandacht besteden aan gastvrijheid. Dus zet lekker dat muziekje aan en die glimlach op.

🀝 Onze commissie

We rekenen 10% over de totale omzet om de kosten te dekken en dit gezellige concept steeds beter maken. Aan het einde van de maand sturen we een factuur.

πŸ€– Software

Letterlijk iedere dag wordt de site een klein beetje aangepast. Het idee is om heel veel kleine stapjes in de goede richting te blijven zetten. Zo vaak als we kunnen lanceren we grote features, zie die updates.

Hoe het echt werkt

We hebben een demo truck gemaakt, genaamd Feek Voet. Alles is nep aan deze truck, maar je kunt het daardoor wel uitproberen.

Probeer het bestellen. Let op namen worden zichtbaar.

Check de bestelpagina. Hier zie je alle bestellingen binnenkomen en welke omzet er wordt gemaakt. Dit zie je alleen als truck.

🚚 Klaar om je aan te melden?

Wil je meedoen? Schrijf je in