Tips en trucks

Om er een groot succes van te maken. Voor jou, de buurt en voor de volgende foodtruck die komt.

Zo haal je een hoge omzet.

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, vind je hier wat promotie materialen.

Neem contact op met de organisator

De organisator heeft je geboekt voor de buurt. Dit een held, omdat die jou helpt aan omzet en wat tofs regelt voor de buurt. Nu je de contactgegevens hebt is het altijd leuk om even te bedanken en wat zaken af te stemmen.

Deel de link via je eigen socials.

Om meer mensen te laten weten dat je komt plaats je de link op Facebook en Instagram. Daar hebben wij een speciale link voor, waar je geen namen ziet, dus anoniem.

Een voorbeeld tekst voor op de socials:

Op DATUM staan we op STRAATNAAM. Wij maken de allerlekkerste GERECHTEN. Je kunt hier bestellen: PUBLIEKE LINK

Adverteren op Facebook en Instagram.

Dit regelen we kosteloos. We hebben zelf dit getest en werkt heel goed! We kunnen je achteraf perfect laten zien hoeveel omzet er via je ads binnen zijn gekomen. Het mooiste is dat je vanaf €10 kunt beginnen. Neem dan contact met ons op.

Je staat al in de agenda.

Wanneer het geen besloten evenement is zetten wij het ook in de agenda.

Dat ziet eruit zoiets als dit:

Sheila's Kitchen25 september

Almere

Sheila's Kitchen

Luik open: . Bestel nu vast je maaltijd!

Wanneer je de straat in rijdt

Om het helemaal af te maken, zijn dit wat extra tips.

Neem meer mee voor losse verkoop

Onze data toont dat je tussen ~20% extra omzet maakt in de buurt. Het hoeft niet, maar je kunt extra meenemen voor de losse verkoop (let wel op afstand).

ETA.

Laat ff weten aan de organisator hoe laat je aankomt, dat is voor iedereen handig.

Kom ruim op tijd.

Alle bestellingen zijn bekend en bereid je voor. Alle klanten hebben een besteltijd ontvangen. Zorg dat je ruim op tijd op locatie bent.

Een lekker muziekje erbij.

Zet een lekker muziekje op. Dat geeft direct sfeer voor de buurt.

Wat lampjes maken het af.

Neem van die gezellige lampjes mee. Daardoor zul je ook zien dat er meer mensen langskomen om meer te bestellen.

Bedank de organisator.

Heel belangrijk is om je host te bedanken. Hoe is aan jou, je kunt denken om een maaltijd aan te bieden of iets anders leuks.

Regel de voorzieningen.

Het is handig om meteen te kijken naar de stroomvoorziening of wat je nodig hebt om te kunnen draaien.

Gastvrijheid kent geen tijd.

Zet je grootste glimlach op. Pro tip, je weet hoe laat iedereen komt, dus je kunt mensen zelfs bij naam gedag zeggen.

Voordat je de straat uitrijdt.

Was het een succes? Kon er iets beter?

👋 Tot de volgende keer!

Vaak is de buurt laaiend enthousiast. Over jou, maar zeker ook over een foodtruck. Daardoor maak jij het mogelijk dat een collega na je komt. En jij ook weer in een volgende buurt. Zo maken we samen de taart groter.

Geef de omzet door.

In bijna alle gevallen wordt er meer verkocht dan vooraf besteld. Daarom geef je de omzet achteraf door.

Regel een eigen opdracht.

Daarmee kan je de software gebruiken die je al kent. Verschillende collega trucks verdienen hier duizenden Euro's extra per maand mee. Neem contact op

Zo maakt Hoi Anh er een groot succes van.

Van stroomuitval en opstartproblemen naar blije klanten en big business.